Brabantia, sostenible i dissenyat per viure

BRABANTIA, SOSTENIBLE I DISSENYAT PER VIURE

Les novetats de Brabantia ja han arribat a Roca & Ribes. Aquesta marca de Països Baixos té com a objectiu ajudar-nos a millorar les nostres rutines diàries i aprendre a estimar-les.

Brabantia neix l’any 1919 a la província de Brabante. Llavors, la marca produïa gerres. No va ser fins l’any 1952 que van introduir els primers cubells amb pedal. Actualment, qui dirigeix aquesta empresa familiar és la seva quarta generació.

Els productes de Brabantia tenen un disseny holandès únic, fent que la teva vida sigui més agradable. Les tasques domèstiques es poden convertir en una oportunitat per a relaxar-se i desconnectar, i no en un enemic. Gaudeix de les petites coses i deixa que et puguin l’ànim!

A més a més, tots els articles de Brabantia es creen de forma sostenible, tenint cura del planeta i pensant en les futures generacions. Sense excepcions, cada producte és reciclable i té fins sostenibles: estris de cuina amb doble funció, estenedors dissenyats per eixugar la roba a l’aire, fundes de planxar intel·ligents per aconseguir un planxat més efectiu… Alguns dels productes de Brabantia que trobaràs a la nostra botiga són:

Escorreplats

Ideal si tens poc espai al taulell de la cuina. Hi caben fins a 5 plats, gots i tasses. Està fabricat amb materials que resisteixen la corrosió. Compta amb un recipient per a coberts extraïble.

Escorreplats Brabantia

Safata de goteig

És de silicona antilliscant i suau. Permet que el taulell de la cuina estigui sempre sec. I es pot posar al rentavaixelles!

Safata de goteig Brabantia

Drap de cuina

L’eina idònia per fregar qualsevol cosa: plats, taulells, miralls, finestres… I només cal mullar-lo amb aigua. Es pot posar a la rentadora a 60º i absorbeix, set vegades, el seu pes en aigua.

Drap de cuina Brabantia

Dispensador de sabó

Pensat per facilitar-te la feina, compta amb una gran obertura per reomplir-lo, i també amb una base antilliscant. Té una capacitat de 250 ml, sistema antidegoteig i es pot posar al rentavaixelles.

Dispensador de sabó Brabantia

Obreampolles

Aquest article d’acer inoxidable de primera qualitat té un mànec llarg i una palanca molt àmplia, que faran que no et rellisqui de les mans. És apte per a posar al rentavaixelles.

Obreampolles Brabantia

Brabantia té l'objectiu d'ajudar-nos a millorar les nostres rutines diàries i aprendre a estimar-les.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *