Cicle de concerts a Roca & Ribes
Des de Roca & Ribes hem iniciat un cicle de concerts per donar suport i promocionar el talent musical d’Andorra, que no és poc. És per això que la nostra cartellera compta amb artistes del país i per al país.
Guillem Tudó (30/06)
La música és la vida d’en Guillém Tudó. L’ensenya a les aules com a professor i l’interpreta sobre els escenaris amb el seu estil únic. Nascut el 1992, és admirador de Sinatra, Bobby Darin, o Michael Bublé. És a més un instrumentista amb una sòlida formació que inicia als quatre anys, tocant diversos instruments com el piano, l’acordió i la trompeta, tot i que als 12 anys comença a estudiar saxo, que es converteix amb el seu company inseparable.
Duu a terme estudis superiors de musicologia i un màster especialitzat en musicologia i cant coral a Montpellier. El seu interès pel jazz el fa decantar-se cap aquest estil i, influenciat per grans crooners com Frank Sinatra, Bobby Darin, Tony Bennett, entre molts, crea versions modernes dels grans clàssics mentre compagina la seva veu amb el seu inseparable saxo.
Ha actuat a l’Auditori Nacional d’Andorra amb la companyia de la Big Band Jazz Maresme, a esdeveniments com la clausura de la capital de la Cultura Catalana a Escaldes-Engordany o l’acte d’obertura de la presidència d’Andorra al Consell d’Europa. També ha participat al Concert Bt River Festival of Music a Londres pels Jocs Olímpics, al lliurament del 7è premi Carlemany per al foment de la lectura, al Festival en Clau de Llum i a les Nits obertes d’Ordino, entre altres.
L’any 2020 treu el seu primer EP sota el nom de Guillem Tudó i la producció de Josep Lladó, on presenta grans clàssics del Jazz però versionats i actuals.

Kic Barroc (21/07)
Enric Bartumeu, àlies Kic Barroc, té un grau professional en piano clàssic i Jazz assolit al Taller de Músics, i també s’ha especialitzat en informàtica musical i arranjaments per a Big Band.
Cursa els seus estudis superiors a Barcelona, i ja des d’un principi s’implica en projectes com a músic en directe. En l’àmbit del Jazz, per exemple, és membre fundador de Fuerza4 (un quartet resident al Jazzsí Club de Barcelona) i de Less Hard Kick (quartet resident al Flappers Jazz ClubMasnou entre el 2016 i el 2019).
Actualment ha iniciat el Kic Barroc Project, un projecte que s’estrenarà aquest any, que vol reivindicar la música i els músics del territori i que comptarà amb un disc enregistrat amb Baptiste Herbin al saxo, Toni Fernàndez al baix i Kike Pérez a la bateria. Aquest disc comptarà amb la participació d’artistes com Carolina Bartumeu (violoncelista) i un quartet de saxos encapçalat per Efrem Roca.
També és és membre fundador de The Soundsets i forma part de El Hijo del Flaco, projectes que l’han dut a escenaris d’Andorra i d’arreu de Catalunya.

Richy Vuelcom (13/08)
Richy Vuelcom neix a Andorra l’any 1980. Aficionat a qualsevol tipus de música, comença com a DJ resident a La House del Prado, una discoteca d’Andorra on combina la seva residència amb esdeveniments musicals i festes privades.
L’any 2004 crea la seva pròpia agència de management, l’Anderground Music, que compta amb artistes de varis països, però no deixa de banda l’àmbit de la nit treballant en locals com ajudant de tècnic de so, relacions públiques, promotor, road manager i, sobretot, DJ.
Les seves sessions musicals s’adapten al públic i al lloc on actua, i inclouen des de Minimal refinat fins a Techno contundent, i ha punxat en clubs i residències com: La House del Prat (Andorra), Glam (Andorra), Ambit (Andorra), Surf Arinsal (Andorra), Cisco’s (Andorra), Perruqueia Barroca (Andorra), Andorra Shopping Festival, SBX World Cup (Andorra), Festival Electrosnow (Andorra), Hibernation Festival (Andorra), Roca & Ribes (Andorra), Hotel Adserà (Pugcerdà), La Radiola (Bcn), Macarena Club (Bcn), Isla de Encanta (Bcn), Selvatek Music Festival (La Selva del Camp), Florida 135 (Fraga), Sam Sesiones (Ibiza) i Sala One (Mollerussa), entre altres.

Quim Salvat (22/09)
El nom del seu primer disc, “El meu granet de sorra”, és tota una declaració de principis. Quim Salvat no concep música sense solidaritat, un esperit que l’ha dut a col·laborar amb entitats socials a qui ha cedit drets i recaptació.
“Gràcies”, el primer single del disc, li permet donar-se a conèixer en endur-se’n el premi Carles Sabaté a la millor cançó en català. Aquest és també l’esperit de “21,7” un tema compost per l’Associació andorrana per la malatia de l’Alzheimer, enregistrada als mítics estudis Abbey Road de Londres. La cançó forma part d’un EP amb el que gira per les principals sales de Catalunya i que li permet actuar a l’Auditori Nacional amb una banda de músics andorrans de luxe: Josu Adánez (Madretomasa), Lucas Barreiro (Four Flags), Oriol Vilella (Hysteriofunk), Lluís Cartes i Laia Masdeu).
Habitual de la Fada Ignorant, admet que sense l’oportunitat que li va representar tocar en directe no s’hauria animat llençar-se amb la música.
