Pentinats perfectes amb la Dyson Corrale

PENTINATS PERFECTES AMB LA DYSON CORRALE

La planxa de cabell Dyson Corrale ha arribat per convertir-se en la revolució dels teus pentinats i del teu dia a dia, sent la única planxa amb plaques flexibles que s’adapten per donar forma al teu cabell.

La Dyson Corrale compta amb plaques d’aliatge de coure i manganès que es dobleguen entorn al cabell per donar-li forma. Aquest control et permet crear el teu estil de sempre, però amb menys calor i fent malbé els cabells la meitat. I menys calor no significa que el pentinat es vegui afectat, simplement l’aconseguiràs amb un 50% de deteriorament, menys encrespament i menys electricitat estàtica, ja que les seves plaques s’adapten al gruix del cabell i apliquen només la quantitat necessaria de tensió i escalfor al llarg d’aquest.

A més a més, la Dyson Corrale és la primera eina per al cabell de la marca que no utilitza aire, sinó plaques intel·ligents i flexibles que la diferèncien de la competència. És inalàmbrica, i el seu carregador és elegant, actuant també com a suport de tocador. La seva bateria ofereix fins a 30 minuts d’autonomia, oferint el mateix rendiment tèrmic que quan està connectada. I es carrega totalment en només 70 minuts!

Compta amb senyal sonora que avisa quan la planxa ha assolit la temperatura i està llesta per utilitzar-la i, a part, la Dyson Corrale té mode avió perquè te la puguis emportar allà on vulguis i perquè la facis servir per aconseguir pentinats perfectes i espectaculars de forma ràpida i precisa.

Si t’agrada tenir cura del teu cabell i anar sempre ben pentinada, no esperis més per adquirir aquest producte estrella a Roca & Ribes. També pot ser un molt bon regal per aquestes festes!

Un moldejat perfeccionat amb menys calor i la meitat de danys.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *