ELS NOSTRES SERVEIS

Abans de tot pensem en la comoditat dels nostres clients i la seva fidelitat. És per això que els nostres serveis estan pensats per facilitar al màxim l’experiència de compra amb nosaltres. Destaquem la nostra targeta regal, vàlida en qualsevol de les nostres sis línies de productes. El nostre servei a domicili està pensat per la teva màxima comoditat, i la nostra targeta de fidelització Roca & Ribes és gratuïta i sense manteniment. Descobreix tot el que et podem oferir.

Targeta regal andorra

TARGETA ROCA & RIBES

UN PREMI A LA TEVA FIDELITAT. La targeta Roca & Ribes és gratuïta, com també el seu manteniment. Però no només això, sinó que té molts altres avantatges: descomptes en les teves compres a la botiga, preus especials en fuel domèstic -tant per particulars com per a empreses- i descomptes en carburants a les gasolineres Total Sant Eloi.

Servei a domicili Andorra

SERVEI A DOMICILI

TOT PER LA TEVA COMODITAT. Fes les teves compres i decideix què és millor i més còmode per a tu. Si ets d’Andorra, te les podem portar a casa sense cap problema. I si estàs hospedat/ada en un hotel durant un cap de setmana, també. També et podem guardar les compres perquè les recullis personalment quan prefereixis.

Targeta regal Andorra

TARGETA REGAL

TARGETA REGAL ROCA & RIBES. Tens alguna persona especial amb qui vols tenir un detall? Tens un compromís on no pots arribar amb les mans buides? La nostra targeta regal sempre és una bona opció i la pots utilitzar amb qualsevol de les nostres línies de shopping.

Llistes de noces i comunions Andorra

LLISTES DE NOCES I COMUNIONS

LLISTES AMB PERSONALITAT. Casaments, Comunions, aniversaris… Una llista de regals de Roca & Ribes serà original, amb productes de disseny, funcionals i de qualitat. I s’adaptarà, sens dubte, als teus gustos i necessitats.

Atenció al client Andorra

ATENCIÓ AL CLIENT

SEGUIM AQUÍ DESPRÉS DE LES COMPRES. A Roca & Ribes, el bon servei no s’acaba quan realitzes una compra. Ens ocupem de qualsevol incidència postvenda, i també de qualsevol reparació postvenda. Així mateix, pots gestionar amb nosaltres la teva targeta regal. Consulta-ho amb nosaltres.

regalo-de-navidad

PANERES DE NADAL PER EMPRESES

CUIDA EL TEU PERSONAL AMB NOSALTRES. S’apropa Nadal i estàs pensant en tenir algún detall amb els membres de la teva plantilla? A Roca & Ribes, el t’oferim diverses propostes per sorprendre als teus treballadorso clients i agraïr el seu compromís durant l’any. Accedeix al catàleg. 

Let’s go
shopping!

ROCA & RIBES,

SENSE MOURE’T DE CASA

ROCA&RIBES
 SENSE MOURE’T DE CASA
ROCA&RIBES
 SENSE MOURE’T DE CASA

VISITA LA NOSTRA BOTIGA ONLINE!

Descobreix la nostra botiga online. Fàcil, ràpid, senzill i sense moure’t de casa.