ELS NOSTRES SERVEIS

Abans de tot pensem en la comoditat dels nostres clients i la seva fidelitat. 

Targeta compra fidelitat

TARGETA ROCA&RIBES

UN PREMI A LA TEVA FIDELITAT. La targeta Roca & Ribes és gratuïta, com també el seu manteniment. Però no només això, sinó que té molts altres avantatges: descomptes en les teves compres a la botiga, preus especials en fuel domèstic -tant per particulars com per a empreses- i descomptes en carburants a les gasolineres Total Sant Eloi.

Servei a domicili Andorra

SERVEI A DOMICILI

TOT PER LA TEVA COMODITAT. Fes les teves compres i decideix què és millor i més còmode per a tu. Si ets d’Andorra, te les podem portar a casa sense cap problema. I si estàs hospedat/ada en un hotel durant un cap de setmana, també. També et podem guardar les compres perquè les recullis personalment quan prefereixis.

Targeta regal Andorra

TARGETA REGAL

REGALA ROCA & RIBES. Tens alguna persona especial amb qui vols tenir un detall? Tens un compromís on no pots arribar amb les mans buides? Els nostre xec regal sempre és una bona opció i el pots utilitzar amb qualsevol de les nostres línies de shopping.

Llistes de noces i comunions Andorra

LLISTES DE NOCES I COMUNIONS

LLISTES AMB PERSONALITAT. Casaments, Comunions, aniversaris… Una llista de regals de Roca & Ribes serà original, amb productes de disseny, funcionals i de qualitat. I s’adaptarà, se’ns dubte, als teus gustos i necessitats.

Atenció al client Andorra

ATENCIÓ AL CLIENT

SEGUIM AQUÍ DESPRÉS DE LES COMPRES. A Roca & Ribes, el bon servei no s’acaba quan realitzes una compra. Ens ocupem de qualsevol incidència postvenda, i també de qualsevol reparació postvenda. Consulta-ho amb nosaltres.

Lets go
Shopping!

ROCA&RIBESSENSE MOURE’T DE CASA
ROCA&RIBES
 SENSE MOURE’T DE CASA
ROCA&RIBES
 SENSE MOURE’T DE CASA

VISITA LA NOSTRA SHOP ONLINE!

Descobreix la nostra botiga online. Fàcil, ràpid, senzill i sense moure’t de casa.