THE SHOPPING CENTER
DESIGN & QUALITY
ANDORRA

SHOPPING CENTER

DESIGN,
ORIGINALITY
AND LUXURY

We have more than 2,000 m² of shopping, with six product lines of pure design, originality and luxury: travel goods and leather goods, details and gifts , furniture and decoration , personal well -being, culinary art and and table art.

És per tot això i molt més que som el centre de shopping del Principat d’Andorra, fent sempre un pas més en el nostre servei d’atenció al client i oferint, a més a més, una experiència perfecta de compres al país amb tota mena de productes per a la teva llar, des de petits articles de marroquineria, passant per articles per la cuina, així com també articles de mobiliari i decoració per convertir casa teva en el lloc més formidable del món. Fins i tot disposem de petits electrodomèstics, tota mena d’articles de viatge, a més de productes que t’ajudaran en el teu benestar personal així com una nova secció per a la teva mascota, on hi trobaràs productes d’alimentació, joguines i altres accessoris. També disposem d’un servei d’interiorisme i decoració a la carta del que pots demanar-nos informació sense cap mena de compromís.

The original shopping

Andorra Shopping luxe
turismo shopping andorra

ENVIRONMENT THAT INSPIRES

More than 65,000 products and 160 high-end brands, now also online

#fuels

#patrimony

#apartments

ROCA&RIBES CORPORATE

HERITAGE,
APARTMENTS,
FUELS.

At ROCA & RIBES we have been taking care of the lifestyle in Andorra for 75 years and four generations, forming a group that expands its services in the area of Heritage , Fuel Distribution and San Bernart Tourist Apartments.