Equipa la teva cuina amb WMF

EQUIPA LA TEVA CUINA AMB WMF

Des que es va fundar l’any 1853, WMF dissenya bateries de cuina i articles per casa de la millor qualitat. Aquesta marca alemanya líder disposa d’un gran catàleg de productes, des de ganivets fins a olles ràpides, és a dir, tot el que necessites per tenir una cuina total i perfectament equipada.

T’agraden els moments gourmet? Doncs amb els petits electrodomèstics i altres productes de WMF, aquests moments poden ser cada dia. A continuació, et presentem alguns dels productes d’aquesta marca líder que podràs trobar a Roca & Ribes, la nostra botiga a Andorra.

Lono Fondue

Convida als teus amics i familiars i gaudeix d’aquesta fantàstica fondue. Amb la WMF Lono Fondue cada menjar es convertirà en una experiència de sabor. Està feta amb Cromargan mate, un acer inoxidable d’alta qualitat i sense òxid, i té una capacitat de fins a 8 persones.

Aquest joc de fondue tan elegant té una capactitat d’1,5 litres i inclou 8 forquilles amb codi de colors de Cromargan i també un suport innovador per aquestes. És perfecta per oli o brou i té 1400 W de potència. A més a més, disposa de pantalla LED i és apta per al rentavaixelles.

Lono Fondue WMF

Lono Arrossera

Qualsevol persona que valori els petits electrodomèstics de cuina compactes que fan estalviar espai i també fan possible una nutrició saludable, ha de tenir aquesta olla per arròs. Has de saber, però, que no només s’hi pot cuinar arròs, sinó també llenties, quinoa, cigrons o verdures gràcies al seu revestiment antiadherent doble i l’accessori de vapor per a verdures de Cromargan.

La seva tapa de vidre té aïllament tèrmic, i l’olla té funció de temporitzador i funció automàtica que mantè calents els aliments durant 40 min.

Arrossera WMF

Jardí d'interior per a herbes

A qui no li agrada cuinar amb herbes fresques cada dia? Doncs ja és possible, i amb un complement molt interessant: il·luminació LED. A part, aquest jardí té sistema de reg intel·ligent

Jardí d'interior per a herbes WMF

Lono Sous Vide Pro

Aquest producte té dues funcions en una: cocció al buit i lenta, ideal per la preparació de carn, peix i verdures gourmet. El seu control de temperatura variable permet escollir des de 35ºC fins a 90ºC, i té funció de temporitzador fins a 72 hores. L’olla té una capacitat de 6 litres, un botó giratòri i pantalla LC de fàcil lectura.

Dos programes lliurement programables garantitzen punts de cocció perfectes en tot moment. I inclou un separador perquè els filets mai es toquin i l’aigua circuli homogèniament entre ells. Com sempre, està fabricat amb Cromagan d’alta qualitat.

Lono Sous Vide Pro WMF

Màquina al buit Lono

El millor invent per prolongar la vida útil dels aliments i mantenir-ne el seu sabor és aquesta màquina per fer el buit. Les seves cinc tecles de funció il·luminades són molt fàcils de fer srevir i els programes automàtics intel·ligents per aliments humits o secs faciliten la feina. A la seva caixa extraïble hi caben fins a sis metres de pel·lícula. I, a més a més, està el·laborada amb Cromargan d’alta qualitat.

Des que es va fundar l'any 1853, WMF dissenya bateries de cuina i articles per casa de la millor qualitat.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *