EL CENTRO DEL SHOPPING
EL DISEÑO & LA CALIDAD
EN ANDORRA

SHOPPING CENTER

DISEÑO,
ORIGINALIDAD
Y LUJO

Disponemos de más de 2.000 m² de shopping, con seis líneas de productos de puro diseño, originalidad y lujo: artículos de viaje y marroquinería, detalles y regalos , muebles y decoración , bienestar personal , arte culinario y y arte de mesa.

És per tot això i molt més que som el centre de shopping del Principat d’Andorra, fent sempre un pas més en el nostre servei d’atenció al client i oferint, a més a més, una experiència perfecta de compres al país amb tota mena de productes per a la teva llar, des de petits articles de marroquineria, passant per articles per la cuina, així com també articles de mobiliari i decoració per convertir casa teva en el lloc més formidable del món. Fins i tot disposem de petits electrodomèstics, tota mena d’articles de viatge, a més de productes que t’ajudaran en el teu benestar personal així com una nova secció per a la teva mascota, on hi trobaràs productes d’alimentació, joguines i altres accessoris. També disposem d’un servei d’interiorisme i decoració a la carta del que pots demanar-nos informació sense cap mena de compromís.

The original shopping

Andorra Shopping luxe
turismo shopping andorra

AMBIENTES QUE INSPIRAN

Más de 65.000 productos y 160 marcas de alta gama, ahora también Online

#carburantes

#patrimonial

#apartamentos

ROCA&RIBES CORPORATE

PATRIMONIAL,
APARTAMENTOS,
CARBURANTES.

En ROCA&RIBES llevamos 75 años y cuatro generaciones cuidando el estilo de vida en Andorra conformando un grupo que amplia sus servicios en el área Patrimonial , la Distribución de Carburante y los Apartamentos Turísticos San Bernat.