LE CENTRE COMMERCIAL
DESIGN & QUALITÉ
ANDORRE

CENTRE COMMERCIAL

DESIGN,
ORIGINALITÉ
ET LUXE

Nous disposons de plus de 2 000 m² de shopping, avec six lignes de produits au design pur, à l’originalité et au luxe : articles de voyage et maroquinerie, détails et cadeaux , mobilier et décoration , bien-être personnel , art culinaire et art de la table.

És per tot això i molt més que som el centre de shopping del Principat d’Andorra, fent sempre un pas més en el nostre servei d’atenció al client i oferint, a més a més, una experiència perfecta de compres al país amb tota mena de productes per a la teva llar, des de petits articles de marroquineria, passant per articles per la cuina, així com també articles de mobiliari i decoració per convertir casa teva en el lloc més formidable del món. Fins i tot disposem de petits electrodomèstics, tota mena d’articles de viatge, a més de productes que t’ajudaran en el teu benestar personal així com una nova secció per a la teva mascota, on hi trobaràs productes d’alimentació, joguines i altres accessoris. També disposem d’un servei d’interiorisme i decoració a la carta del que pots demanar-nos informació sense cap mena de compromís.

Les achats originaux

Andorra Shopping luxe
turismo shopping andorra

ENVIRONNEMENT QUI INSPIRE

Plus de 65 000 produits et 160 marques haut de gamme, désormais également en ligne

#carburants

#patrimoine

#appartements

SOCIÉTÉ ROCA&RIBES

PATRIMOINE,
APPARTEMENTS,
CARBURANTS.

Chez ROCA & RIBES, nous prenons soin du style de vie en Andorre depuis 75 ans et quatre générations, formant un groupe qui étend ses services dans la région.  Patrimoine , distribution de carburant et appartements touristiques de San Bernat.