Magimix Cook Expert, perfecte dels entrants fins als postres

MAGIMIX COOK EXPERT, PERFECTE DELS ENTRANTS FINS LES POSTRES

El teu millor ajudant dins la cuina és el Magimix Cook Expert, un robot de cuina multifunció que cou, talla i barreja, amb una gran capacitat (3,5 litres + 3,6 litres), programes automàtics, receptes guiades, vídeo tutorials, mil accessoris i més de 300 receptes gratuïtes per a una inspiració sense límits.

La revolució culinària s’està preparant. Ha arribat el robot de cuina Cook Expert, de Magimix, que ho canviarà tot a la teva cuina. Creat amb materials nobles súper resistents, aquest robot és fàcil d’utilitzar, però també és estètic i no desentonarà amb la decoració i l’estil de la teva cuina.

El Cook Expert compta amb 12 programes automàtics que li permeten dominar qualsevol tipus de cocció, i disposa d’una tecnologia d’inducció de gran precisió. A més a més, la seva olla és de doble paret i conserva l’escalfor com cap altra. La seva pantalla tàctil és multifuncional i molt intuïtiva, i per això no tindràs cap problema a l’hora de fer-lo servir (i de ben segur que serà cada dia). Però no només això, sinó que el Cook Expert també t’ofereix un programa d’esbandit per a què rentar-lo no suposi cap mena d’esforç. La seva olla és apta per al rentavaixelles.

Amb aquest robot de cuina dominaràs des dels entrants fins a les postres. Les seves fulles tallen amb una precisió espectacular, com també ratllen i piquen amb exactitud milimètrica. A part, compta amb un accessori de vapor que et permetrà cuinar de forma sana i ràpida tota mena de plats.

Cuinar tornarà a ser un plaer gràcies al Cook Expert de Magimix, així que no esperis més i vine a descobrir-lo a Roca & Ribes, la nostra botiga.

Creat amb materials nobles, aquest robot és fàcil d'utilitzar, però també és estètic.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *