Nadal sempre és sinònim de Le Creuset

NADAL SEMPRE ÉS SINÒNIM DE LE CREUSET

Si encara no has trobat el teu gran aliat a l’hora de preparar les receptes més delicioses, et donem una pista: Le Creuset i els seus productes espectaculars de ferro colat, que fabrica a França des de l’any 1925.

Et preguntaràs què té d’especial el ferro colat, i serem ben sincers: primer de tot, és un material que es pot utilitzar sobre qualsevol font de calor, ja sigui gas, elèctrica, vitroceràmica, inducció, forn o directament sobre el foc. Això dona la tranquil·litat de poder fer reformes a la cuina el dia que ho necessitis, sabent que has adquirit un producte per a tota la vida. Una altre gran avantatge és que, com tothom sap, el ferro manté molt bé la calor, i això fa que es necessiti menys energia per cuinar i que els aliments es coguin molt millor.

Le Creuset fabrica les seves cassoles de ferro colat amb materials d’alta qualitat i un 85% de ferro i acer recliclats, i les seves línies els hi donen aquest toc clàssic modern que porta casi un segle de perfeccionament. I és que durant el procés de fabricació, es combinen la tecnologia i l’artesania.

Aconseguir estofats, rostits, sopes, guisats i enfornats memorables no serà difícil amb els productes de Le Creuset, que s’han convertit en un referent únic que aporta un sabor intens a totes les teves receptes. Són ergonòmics, retenen la humitat i en trobaràs de tots els colors i totes les mides. I, a més a més, són aptes per al rentavaixelles i per al congelador.

Aquestes festes, regala’t un bon caprici per deixar a tota la família amb la boca oberta. Això sí, serà un caprici de per vida, que fins i tot pot passar de pares a fills gràcies a la seva durabilitat. No esperis més i adquireix un producte de Le Creuset a la nostra botiga online o a Roca & Ribes, la nostra botiga.

Les cassoles de ferro colat de Le Creuset es fabriquen amb materials de la més alta qualitat, inclós un 85% de ferro i acer recilats, per crear clàssics perdurables.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *