NOSALTRES

Treballant per al client i innovant en serveis de qualitat a Andorra. Així som nosaltres. Així és Roca & Ribes. No només ens hem convertit en el centre del shopping al país, sinó que els nostres serveis van més enllà. Disposem d’un servei Patrimonial on podràs trobar la teva vivenda de somni, d’un servei de carburants a domicili i dels Apartaments turístics Sant Bernat, a Canillo, on podràs gaudir d’uns dies de desconnexió amb la teva família o els teus amics.

75 anys i quatre generacions tenint cura de l’estil de vida a Andorra
Roca & Ribes és el centre de shopping del Principat d’Andorra, fent sempre un pas més en el nostre servei d’atenció al client i oferint, a més a més, una experiència perfecta de compres al país amb tota mena de productes per a la teva llar, des de petits articles de marroquineria, passant per articles per la cuina, així com també articles de mobiliari i decoració per convertir casa teva en el lloc més formidable del món. Fins i tot disposem de petits electrodomèstics, tota mena d’articles de viatge, a més de productes que t’ajudaran en el teu benestar personal així com una nova secció per a la teva mascota, on hi trobaràs productes d’alimentació, joguines i altres accessoris. També disposem d’un servei d’interiorisme i decoració a la carta del que pots demanar-nos informació sense cap mena de compromís.

Però no només això, ja que els nostres serveis també abarquen una Patrimonial, on podràs trobar la teva vivenda de somni; un servei de carburants a domicili i, per últim, els Apartaments turístics Sant Bernat, a Canillo, on podràs gaudir d’uns dies de desconnexió amb els teus amics o en família.

SHOPPING CONCEPT STORE

Més de 2.000 m² de shopping, amb sis línies de productes de pur disseny, originalitat i luxe. Tot, amb una presentació i un servei d’alt nivell que conformen una experiència perfecta de compres a Andorra.

 #shoppingandorra

#shoppingandorra
#shoppingluxe
#botigaonlineandorra

 #carburants

CARBURANTS ROCA & RIBES

Fent un pas més en el servei al client, oferim gasoil a domicili, tant domèstic com per a empreses. Amb la confiança d’una empresa de referència a Andorra. Així mateix, donem servei de gasoil de locomoció per a tot tipus de vehicles.

R

APARTAMENTS SANT BERNAT

Els apartaments, situats a Canillo al peu de les pistes d’esquí, segueixen la nostra filosofia de qualitat en els productes, de manera similar en el servei i la gran cura dels detalls. Un allotjament còmode i pràctic: ideal per passar uns dies inoblidables a Andorra.

 #apartaments

&

 #patrimonial

PATRIMONIAL ROCA & RIBES

Pensant en una vivenda de somni? Segurament tenim el que busques, ja que els nostres habitatges han estat especialment dissenyats per a tu. Ja siguin d’obra nova o de lloguer, Roca & Ribes Patrimonial et pot ajudar a trobar la teva llar.

R