NOSALTRES

Treballant per al client innovant en serveis de qualitat a Andorra.
75 anys i quatre generacions tenint cura de l’estil de vida a Andorra

Roca & Ribes és molt més que el centre de shopping d’Andorra. Fem un pas més en el servei d’atenció al client, oferint una experiència perfecta de compres al país amb tota mena de productes per a la llar, des de petits articles de marroquineria i per la cuina, fins a productes de mobiliari i decoració, passant per petits electrodomèstics i una nova secció per a les mascotes. Fins i tot disposem d’un servei d’interiorisme i decoració a la carta del que pots demanar informació sense cap mena de compromís.

SHOPPING CONCEPT STORE

2.000 m² de shopping, amb sis línies de productes de pur disseny, originalitat i luxe. Tot, amb una presentació i un servei d’alt nivell. Una experiència perfecta de shopping a Andorra.

 #shoppingandorra

#shoppingandorra
#Shoppingluxe
#BotigaonlineAndorra

 #carburants

CARBURANTS ROCA&RIBES

Fent un pas més en el servei al client, oferim gasoil a domicili, tant domèstic com per a empreses. Amb la confiança d’una empresa de referència a Andorra. També donem servei de gasoil de locomoció per a tot tipus de vehicles.

R

APARTAMENTS SANT BERNAT

Els apartaments, situats a Canillo al peu de les pistes d’esquí, segueixen la nostra filosofia de qualitat en els productes, el servei i la gran cura dels detalls. Un allotjament còmode i pràctic: ideal per passar uns dies inoblidables a Andorra.

 #apartaments

&

 #patrimonial

PATRIMONIAL ROCA&RIBES

Pensant en una vivenda de somni? Tenim el que busques: habitatges especialment dissenyats per a tu. Ja siguin d’obra nova o de lloguer, Roca & Ribes Patrimonial et pot ajudar a trobar la teva llar.

R